Wat?
U lust geen yoghurt?
Kom zeg. We zijn hier allemaal grote menschen he. Probeer het toch maar eens. Dat smaakt zelfs niet meer naar yoghurt. Pinky swear.

Ik neem een ‘kipfilet in dunne plakjes gesneden’. We gaan het hier nu niet onnodig moeilijk maken, ze verkopen dat zo in de delhaize.
De plakjes doe ik in een diepvrieszakje, daar doe ik een paar lepels witte yoghurt bij, een geperst teentje look, en dan (veel) kruiden naar keuze. Gisteren was dat ras-el-hanout, paprikapoeder, een lepeltje mosterd, en peper en zout uiteraard. Zakje dicht, en vermengen door de kip te masseren. (Ondertussen met uw ogen rollen is toegestaan, ge zijt tenslotte een dood kieken aan ‘t masseren.)
Dat gewoon in de koelkast leggen voor een paar uur, en voor het bakken of grillen droogdeppen. En weg is de yoghurt! Maar uw kipje is wel enorm mals en smaakt naar de kruiden die ge erbij gedaan hebt. Win-win.

Lekker bij ongeveer alles, deze week aten we er broccolistoemp bij.