Gevulde paprika

Kipgehakt? Waarom?
Omdat dat Praktisch is mensen. Omdat ge dat op zaterdag kunt kopen en dat gewoon nog goed is tegen het einde van de week. En omdat dat ook gewoon lekker is.

Ik baseer mij op een recept van Geert Van Der Bruggen.
De man heeft een klein beetje een spraakgebrek geloof ik, maar hij kan wel écht lekker koken hoor.

Venkel doe ik er niet in, want daar ben ik niet extreem dol op. ‘Flinterdunne plakjes ter versiering’, daar doe ik ook niet aan mee. Ik snij gewoon alle groensels en stoof ze aan. Ter versiering strooi ik er nog wat kaas op. Da’s ook goed he?

Oei, paprika schillen.
Daar heb ik precies ook tactisch over gelezen. Nee, dat doen we niet.
We zijn hier namelijk vrij vlotte verteerders. Ik blancheer ze wel eerst een paar minuutjes. Dan zijn ze niet meer zo keihard.
Ah ja en kipgehakt he. Niet vergeten!