Ballekes in Tomatensaus

Zaterdag: Etentje bij Restaurant Waterschoot. We kozen voor het Taxandria-menu. Het hapje, een bavarois van rivierkreeft met pickles kunt ge gaan begapen op Instagram. Ook gang 1 en gang 2 werden nog op het internet gezwierd, maar dan ging de zon onder. Foto’s trekken met een iPhone bij kaarslicht is niet het beste plan ooit. Maar lekker eten! Dat wel!

Zondag: Ballekes in tomatensaus met frietjes. Niet zelfgemaakt, maar mijn recept kent ge ondertussen allemaal wel al he?

Maandag: Wok, noedels en kipgyros.

Dinsdag: De overschot van maandag wegens Alleen Thuis.

Woensdag: Pasta al forno. Iets zoals dat van Jeroen Meus, maar dan met kleinere balletjes (formaat soepballetjes), en wat meer groenten (wortel, paprika, champignons, kerstomaatjes). En dan zag dat er zo uit.

Donderdag: Scampi Sechuan bij Muy Sapore.

Vrijdag: Een traditionele Belgische aardappelbereiding. Ahum.