Weekmenu

Zaterdag: Pasta met truffel in Madrid, bij La Cocina de San Antón. Een gigantische markt vol vers vlees, vis en groenten, en een restaurant dat kookt met die producten op het dakterras. De natte droom van elke zelfverklaarde foodie.

Zondag: Inktvis als voorgerecht, lasagne met ibericoham als hoofdgerecht, en kaastaart van manchego als nagerecht, ook in Madrid. En dan zwijg ik nog over de paella als lunch. Indigestie-materiaal!

Maandag: 16 (!) gerechten bij el club Allard, twee sterren in Madrid. Waw, echt waw. Daar moet ik misschien eens een blogpost aan wijden.

Dinsdag: Nog steeds in Madrid, Indiaas bij Tandoori Station. Ook een enorme aanrader!

Woensdag: Frituur, terug in België.

Donderdag: Chinees, geen tijd om te koken wegens te druk met ons in zelfmedelijden te wentelen. We scharrelden namelijk een Spaanse verkoudheid op in Madrid.

Vrijdag: Hapjes en wijn. Ik miste de Spaanse tapas al.